Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Šedá eminence

jménem Bazil

Řada svítidel Bazil je jednou z produktových řad společnosti Delta Light. Jedná se o sérii venkovních sloupkových svítidel v různých rozměrech.

Elegantní válcovitý sloupek je vyroben z vysoce kvalitního hliníku, držící kruh LED diod, který slouží jako reflektor. Mírně rozšířená hlavice světla eliminuje riziko oslnění. Díky příjemnému měkkému světlu, které vydává, vytvoří v exteriéru vřelou atmosféru a zároveň prostor výborně osvítí. Svítidla Bazil jsou dokonalou kombinací funkce a designu.

V Chicago získala řada svítidel Bazil ocenění “Good Design Award”. Tato původně vůbec první a zároveň jedna z nejuznávanějších cen udílených za mimořádný produktový design se uděluje již od roku 1950. Každoročně se o prestižní ocenění Good Design Award uchází několik tisíc výrobků z více než 48 zemí světa. Výjimečnost designu svítidel Bazil podtrhuje fakt, že následně získala také ocenění “iF Product Design Award”, rovněž uznávanou cenu volenou skupinou expertů v oblasti designu.

Svítidla Bazil jsou k dispozici ve dvou variantách. Tenčí o průměru sloupku 6 cm a hlavicí o průměru 8 cm. Tento elegantní model je ideální pro použití v exteriéru kolem obytných prostor. Nabízí se ve dvou výškách 38,4 a 68,4 cm. Vybaven je 7 wattovým LED zdrojem vydávajícím příjemné, teplé bílé světlo.

Větší a robustnější modely svítidla Bazil s průměrem sloupku 12 cm a hlavicí s průměrem 14 cm se dokonale hodí do prostředí kolem kancelářských budov, veřejných budov, hotelů a velkých domů. Můžete volit ze tří rozměrů svítidla, nízkého o výšce 21,5 cm, středního 36,5 cm a vysokého 71,5 cm. Vybaveno je 15 wattovým LED zdrojem, rovněž vydávajícím teplé bílé světlo.

Celá produktová řada Bazil je k dispozici ve třech elegantních barevných provedeních, kombinace šedého a eloxovaného hliníku, kombinace tmavě šedé s eloxovaným hliníkem a tmavě šedé v kombinaci se zlatou.

Více informací o svítidlech Bazil naleznete zde.