Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

New in the game - svítidlo Nebbia

Inspirováno milánskými mlhami, esteticky přitažlivé a vysoce funkční.

Nová kolekce nástěnných svítidel Nebbia vznikla na základě spolupráce se studiem Park Associati sídlícím v Miláně a je ztělesněním snahy o vytvoření svítidla spojující funkčnost s estetickým dojmem.

Novinka v rodině svítidel Delta Light zaujme na první pohled svým zaobleným geometrickým designem, na dotek příjemným skleněným krytem a promyšlenou paletou barev, která dodá jakémukoliv prostředí vizuálně podmanivý prvek. Kruhový design je záměrný a zdůrazňuje snadnou demontáž, díky čemuž je svítidlo Nebbia nejen vizuálně přitažlivé, ale také funkčně efektivní.

Svítidla jsou k dispozici pro vnitřní i venkovní prostředí a dodávají se ve dvou velikostech, které poskytují akcentové nebo celkové osvětlení pro nástěnné nebo stropní aplikace. Svítidlo se vyznačuje snadno servisovatelným designem, vnáší do svého okolí účelnou eleganci vedenou záměrnou snahou o zachování formy i funkce.