Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Nový milánský Starbucks se svítidly Delta Light

Kavárna Starbucks Reserve Roastery a bar Arriviamo v Miláně

Nová kavárna Starbucks Reserve Roastery a bar Arriviamo v Miláně jsou první svého druhu v Evropě. Prostor kavárny, který se nachází na náměstí Piazza Cordusio v srdci Milána, je doslova „divadlem kávy“.

Kavárna nabízí opravdu nezapomenutelný zážitek, který vás provede procesem pražení zrnkové kávy, osvětlí metodu mletí a samotného vaření tohoto černého zlata. Bar a pražírna Arriviamo byly koncipovány britskou designérskou firmou Arup, jako luxusní továrna na kávu, inspirovaná Willym Wonkou. Prostoru dominuje měděný prstenec, bar, který je opravdu ohromujícím počinem průmyslového inženýrství.

 

Zakázkový design, vysoce kvalitní povrchové úpravy a materiály jsou poctou italskému designu a řemeslnému zpracování. Návrh osvětlení vytvořil Niteo Lighting, který již v minulosti spolupracoval se společností Delta Light na řadě jedinečných svítidel navržených přímo na míru projektů. Společně vytvořili řadu osvětlní, která funkčně i esteticky odpovídají specifickým požadavkům klientů. Kultovní svítidla ve tvaru lopatky jsou jedním z příkladů, jsou vytvořena speciálně pro Starbucks Roastery. S jejich mosazným povrchem krásně zapadají do prostředí kavárny. Tvar svítidla je hravou metaforou na kávové kopečky, používané při pražení, kdy se sbírají lahodně pražená zrna.