Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Venkovní osvětlení v nadčasovém designu a s nejnovějšími technologiemi

Osvětlení je jedním z nejdůležitějších prvků každého domu. Udává tón nejen interiéru, ale i venkovnímu prostoru a může jej učinit příjemným, relaxačním a bezpečným místem i po setmění. Přinášíme několik nápadů, jak osvětlit zahradu, terasu a další prostory kolem domu.

Zahrada jako místo, kde rádi žijete

K oblíbenému nasvícení prostor kolem domu, chodníků, zahradních cestiček nebo příjezdových cest bezpochyby patří sloupková svítidla. Jsou elegantní, praktická, šetří energii s LED zdrojem osvětlení a mají téměř neomezenou životnost. V naší nabídce najdete třeba sloupkové svítidlo OBLIX, jehož unikátní architektonický design a možnost výběru různých výšek má za následek maximální šíření paprsku a výkonnou hru světla nebo řadu ELBO.

 

Mezi častý způsob nasvícení se používají také kompaktní reflektory, které lze použít v rámci celého venkovního projektu. Široký výběr kompaktních světel nabízí kolekce SPIX nebo řada KIX. Na zahradě a kolem domu skvěle poslouží i bodové nasvícení, které je ideální pro orientační osvětlení a navození atmosféry. Neopomeňte proto miniaturní, avšak vysoce efektní, svítidla LEDS C s povrchovou úpravou z eloxovaného hliníku.

 

Z exteriéru do interiéru a zpět

Cílem osvětlení terasy nebo balkónu je vždy najít rovnováhu mezi funkčním a ambientním osvětlením. Přeneste si pohodovou atmosféru vašeho interiéru i ven, a to jednoduše pomocí obdélníkových svítidel TIGA, které na stěně vytváří příjemný světelný efekt směrem nahoru a dolů.

 

Inspirovat se můžete také kolekcí svítidel OONO, které elegantně sjednocují exteriér s interiérem, jelikož řada nabízí osvětlení pro venkovní užití tak svítidla do domu. Svítidla ideálním způsobem osvětlí vybraná místa v zahradě nebo terasu a navržena jsou způsobem, aby vylepšily venkovní prostory inovativním a moderním osvětlením. Mezi taková svítidla patří mimo jiné i kolekce MONTUR nabízející originální interpretaci světelného zdroje. Kolekce je k dispozici v interiérové či exteriérové verzi, jako sloupková, nástěnná nebo stropní svítidla.

 

Esteticky i prakticky

Venkovní svítidla jsou praktická, dokážou člověku ukázat cestu, zároveň jsou odolná vůči počasí a mohou plnit i dekorativní funkci. Široké možnosti architektonických svítidel v nadčasovém designu najdete v naší nabídce.