Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

2 ocenění pro svítidlo ZOOVER

Skutečnost, že svítidla společnosti Delta Light reflektují kvalitu, není žádným tajemstvím. Opět se to potvrdilo získáním 2 ocenění – iF Design Award a 2022 Good Design Award, které patří závěsnému svítidlu ZOOVER.

Chytře zpracovaný design

ZOOVER dodává místnosti objem, hloubku a texturu. Na první pohled může působit trochu těžkopádně, nicméně po jeho zavěšení si všimnete, jak vzdušně a lehce levituje v prostoru. Při pohledu ze strany svítidlo nijak neoslní má neutrální vzhled. Stačí se však podívat z nižšího úhlu a ZOOVER okamžitě upoutá vaši pozornost svými detaily. Světlo odhaluje vnitřní texturu tepelně lisovaného stínidla, vyrobeného z recyklovaných akustických plstěných PET panelů.

Pohlcuje zvuk všude kolem

Sofistikovaně tvarované kopulovité stínidlo svítidla ZOOVER pomáhá snižovat nežádoucí hluk uvnitř místnosti k dosažení lepší akustiky. Zvuk pohlcující vlastnosti svítidla jsou testovány v certifikovaném zařízení, ve speciální „dozvukové komoře“, která je vybavena mikrofony a různými zdroji zvuku. Testy probíhají podle normy EN ISO354:2003.

Objevte více o svítidlu ZOOVER a jeho nových provedeních ZOOVER 4Clip a ZOOVER Down-Up.