Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Magnetické

světelné profily Delta Light

Světelné profily jsou synonymem funkčnosti, čistého designu a všestranného využití. Jejich hlavní devízou je možnost kombinování různých druhů světel a s tím spojených světelných efektů v rámci jediného profilu.

S uvedením magnetického systému světelných profilů posunula Delta Light toto odvětví do nové dimenze. Jednoduchým nacvaknutím do profilu, bez použití jakéhokoliv nářadí, se zajistí mechanické i elektronické propojení. Magnetické upínání světelných modulů do profilu přináší maximální míru flexibility a svobody při jejich umístění i změně polohy.

K dosažení optimálního světelného efektu pro daný prostor je možné světelné profily osadit různými typy světelných modulů – bodovými svítidly pro akcentní nasvícení, kontinuálními LED světelnými linkami pro celkové osvětlení i závěsnými svítidly, elegantně dotvářejícími prostor. Zápustné profily Splitline M20 a M52 nabízejí maximálně uhlazený vzhled v bezrámečkovém provedení, zatímco Shiftline M26 jsou vhodné k přisazení ke stropu.