Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Delta Light na Milan Design Week 2022

Italská metropole ožila začátkem června designem a my jsme u toho nemohli chybět.

Při příležitosti konání nejvýznamnější evropské události ve světě designu, jehož letošním tématem byl Prostor a čas, jsme představili nejnovější světelnou kolekci MOOD a návštěvníky našeho showroomu jsme pozvali do světa Pure Lighting Pleasure.

MOOD, série architektonických svítidel do interiéru i exteriéru, v sobě snoubí nadčasový minimalismus, precizní zpracování, poutavé detaily a inovativní technologie. Nová kolekce představuje krásu řemeslného umění i eleganci jednoduchých tvarů rozptylující světlo všude kolem.

 

MOODem to ovšem nekončilo a naše osvětlení se stalo součástí mnoha dalších instalací poutající pozornost.

 

Nový designový koncept, odvážnou a barevnou sérii High Profile, jsme ve spolupráci s architekty ze studia MVRDV prémiově představili v expozici magazínu Elle Decor. Najít jste nás mohli také po boku společnosti LaCividia, která oživila svůj prostor naším osvětlením Soliscape a Node+. S radostí jsme se stali součástí expozice výrobce nábytku TrueDesign, jež se vydal na výpravu za barvami přesahující trendy a podpořili jsme i Lucu Guadagnino, italského filmového režiséra, který představil svou první výstavu interiérového designu. Nevyjádřený potenciál krásy jsme pomohli realizovat značce Future Perfect.

 

Ci vediamo l'anno prossimo, Milano.