Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Nová řada

svítidel Montur

Společnost Delta Light během dubnového veletrhu Euroluce v Miláně představila zcela novou kompletní sérii svítidel Montur.

Řada Montur představují přisazená svítidla určená k umístění na stěnu, na strop i ve stojací sloupkové verzi. Série obsahuje svítidla interiérová i jejich exteriérové verze.

Řada Montur již na první pohled zaujme svým nápadným vzhledem, svěžím a neotřelým designem s rustikálními prvky. Tělo svítidla tvoří 3D hliníkový rám ve tvaru krychle, v jehož středu je umístěný světelný zdroj. Rám svítidla je dostupný v bílé nebo černé barvě a na jeho kostře nenajdeme žádný svár. Série Montur se skvěle vyjímá v klasických venkovských obydlích, stejně jako v moderních městských bytech.

U obou verzí svítidla Montur, ve vnitřním i vnějším provedení je na výběr mezi ručně lisovaným čirým či opálovým sklem. Verze svítidel s opálovým sklem obsahuje mléčné jádro ve tvaru kuželu s průhledným sklem na povrchu, které vytváří příjemné rozptýlené světlo. Interiérová verze svítidel je navíc v nabídce v podobě otevřené krychle, kde tělo svítidla tvoří pouze kovová kostra. Uvnitř jsou umístěny buď jeden nebo dva klasické žárovkové zdroje nebo LED zdroj s polykarbonátovým krytem.

Venkovní verze svítidel Montur se hodí do zahrad, na parkoviště či na fasády domů. Dostupné jsou všechny modely svítidel stejně jako u vnitřních verzí. Svítidlo určené k venkovnímu použití má zdroj vždy krytý sklem nebo polykarbonátem. Díky ochrannému stupni IP65 Montur dokonale odolává venkovním vlivům. Série venkovních svítidel Montur rovněž obsahuje sloupkovou verzi, kde můžete volit z široké palety výšek a barev.