Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Designblok 2016

ve znamení venkovních svítidel

Ani letos jsme nevynechali příležitost vystavovat na pražském týdnu designu a módy -Designblok. Výstavní stánek v Superstudiu Průmyslového paláce v Holešovicích pro nás navrhlo architektonické studio FAWD (Fousek Architecture Design Workshop) a šlo o živý stánek v pravém slova smyslu.

Nejen díky tomu, že se hemžil návštěvníky, ale především díky obrovským bambusům, které poutaly pozornost z velké dálky.

V naší zarostlé bambusové zahradě jsme prezentovali rozličné druhy exteriérových svítidel, mezi nimi i novinku Butler navrženou Arikem Levym. Nad všemi zahradními světly dohlížela dvojice stropních závěsných svítidel Super-Oh!

Procházkou po klikaté dřevěné terásce v naší zahradě jste se na okamžik mohli ocitnout v klidné oáze, kde zpívají ptáci a šumí listy bambusu. Těší nás, že stánek sklidil mnohé pochvaly od vás - návštěvníků Designbloku, za což vám děkujeme.