Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Venkovní osvětlení

na stěnu, sloupkové i do země

Pomalu se blíží čas posezení na terase či zahradě, víte, jaké jsou možnosti jejího osvětlení? Exteriérových svítidel je celá řada, podle umístění můžeme volit svítidla nástěnná, stropní – přisazená či závěsná, sloupková nebo zápustná do země. Delta Light nabízí široký výběr venkovních svítidel v minimalistickém architektonickém provedení z kvalitních materiálů a v nejvyšším standardu zpracování. Inspirujte se výběrem našich oblíbených kousků.

Nástěnné svítidlo VISION OUT

Venkovní nástěnné svítidlo Vision Out vykresluje na zdi pomocí čoček paprsky ve tvaru paraboly. Kužel světla esteticky ozvláštňuje fasádu domu a příjemně osvětluje jeho okolí. Volit můžete směr světla nahoru, dolu nebo oběma směry. Svítidlo má tvar jednoduchého kvádru přisazeného na zdi. Minimalistický vzhled výborně doplňuje moderní i klasickou architekturu.

Sloupkové svítidlo KIX PIN

Subtilní sloupek s malým reflektorem na vrchu a přívodním kabelem tvoří celé svítidlo Kix Pin. Zašpičatělý konec sloupku jednoduše zapíchnete do trávníku, záhonku nebo u cesty, přesně tam, kam bude potřeba. Variabilně jej také můžete přemístit.

Zápustná svítidla LOGIC

Série svítidel LOGIC je určená k zapuštění do země. Kužel světla může mířit kolmo vzhůru nebo být naklopený ke straně, umístěný v blízkosti zdi ji efektně omyje světlem. Logic je vhodný k umístění podél fasády domu, zdi nebo pod stromy či jiné rostliny, na které chceme v zahradě upozornit.

Stropní svítidla BOXY

Minimalistická stropní přisazená svítidla Boxy poskytují kvalitní osvětlení. Nabízí provedení ve tvaru válce nebo kvádru. Jednoduché a tvarově čisté zpracování z nich dělá oblíbená svítidla vhodná na balkony, terasy a další kryté venkovní plochy.