Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Nová kolekce

svítidel Delta Light

Nová kolekce svítidel Delta Light překračuje hranice, přináší nové materiály, tvary, technologie i systémová řešení. Posouváme světlo o úroveň výš.

Stylovější a větší Superloop

Novinkou v kolekci svítidel Superloop je dekorativní panel integrovaný do horizontální verze těchto svítidel. Svrchní část svítidla pokrývá speciální materiál, zlepšující akustické parametry prostoru a dodávající svítidlu na osobitosti. Kolekce vstupuje také do další dimenze rozměru, v nabídce jsou nyní průměry svítidel 2,5 až 5 m jak v difuzní, tak i magnetické variantě.

Rovnovážný bod svítidla Still

Asymetricky umístěné zdroje světla vytvářejí u svítidla Still stále se měnící pocit dynamiky a elegance. Lehkost a hra s těžištěm dovolují svítidlu pohupovat se v prostoru a nenechají jej nikdy v úplném klidu. Svítidlo je dílem designérky Nathalie Dewez, zaměřující se na monumentální světelné instalace, které stejně jako svítidlo Still oslňují napětím a využitím rovnovážného bodu.

Sklo a hliník v jedné kompozici jménem Mantello

V nadčasovém vzhledu svítidel Mantello, jež jsou novou interpretací tradičních svítidel, se snoubí moderní styl s klasickou elegancí. Série nabízí jediný tvar ve 2 průměrech a 2 velikostech. Výrazně odlišné je však materiálové pojetí. To osciluje od skleněných, ručně foukaných stínidel v kouřové nebo žluté až po ta hliníková, lakovaná do bílé nebo bronzově černé barvy. Mimořádně atraktivní je spojení obou materiálů v jediný celek, tvořící kompozici více svítidel. Takové uskupení je důstojným středobodem všech rezidenčních i komerčních interiérů.

Nová koncepce osvětlení Inform

Tvarově rozmanitá kolekce svítidel Inform vznikla jako koncepční světelné řešení multifunkčních pracovních prostředí, kde se prolínají kancelářské, odpočinkové či jednací zóny, recepce, firemní kantýny a další místa, vše v rámci jednoho prostoru. Inform nabízí nejvyšší možný vizuální komfort, optimální výkon a bezkonkurenční vzhled. Na nejvyšší nároky na design a provedení odpovídá řadou organických i lineárních tvarů a mnoha typy instalace. Nechybí tak závěsné či přisazené kruhy, spirály i vlnovky, ale také přímky, které mohou být navíc zapuštěné nebo součástí magnetických profilů.

Zeštíhlené Super-Oh! Slim

Evolucí zaběhlé série Super-Oh! je štíhlá varianta svítidla, vybočující z řady svým subtilním designem a účinností. S šířkou pouhých 44 mm a výkonem 119 lm/W hravě kombinuje eleganci a výkon. Přímé i nepřímé osvětlení v podání Super-Oh! Slim je v nabídce v průměru 800 a 1200 mm. Integrovaný napaječ, lehce vystupující z kruhového těla svítidla, je jakýmsi rebelským elementem, narušujícím jeho jinak dokonalý tvar.

Pion balancuje mezi formou a funkcí

Organický tvar a čisté linie spolu s volným pohybem charakterizují rodinu svítidel Pion. Zápustná, přisazená nebo magnetická lištová svítidla uvádí do pohybu excentrický rotační systém, umožňující svítidlům snadné naklopení pod úhly 355/90°. Otočný mechanismus je šikovně ukrytý v těle svítidla a viditelné jsou tak jen minimalistické linie. Barevné provedení oživuje světlo jako šperk, kombinující černou, zlatou a bílou barvu.

Světlo jako průvodce

Nástěnné svítidlo Skov je perfektním orientačním světlem pro vnitřní i venkovní použití. Subtilní tělo v sobě ukrývá napaječ, rovněž LED zdroj je skrytý uvnitř těla a vydává tlumené světlo, které je směrováno dolů pod svítidlo. Skov se tak stává nejlepším průvodcem, zahalujícím potemnělý prostor do jemného světla.

Celou novou kolekci svítidel Delta Light najdete zde.