Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Svítidla Spy

univerzální a nadčasová

Minimalismus, funkčnost a univerzálnost jsou hlavními atributy rodiny svítidel Spy, jedné z nejvšestrannějších v portfoliu Delta Light.

Svítidla Spy byla navržena tak, aby dokázala osvětlit rozličná prostředí a situace, žádající si akcentní, dramatické osvětlení v rezidenčních i komerčních prostorech. Rodina svítidel Spy nabízí výběr ze zápustných, přisazených i lištových typů svítidel, s vysokým i nižším výkonem, širokým i užším kuželem svícení, v různých barevných variantách i celou řadou doplňků.

Specifický vzhled nabízí miniaturní zápustná varianta svítidla Mini Spy. Střední velikost zastupují Midispy Trimless, svítidla elegantně napůl zapuštěná do stropní konstrukce, nabízená v kompletně bezrámečkové variantě. Stejné svítidlo je možné přisadit ke stropu a udělat z něho vyčnívající objekt, schopný svítit kolem sebe v rozmezí 350°. Největší nejvýkonnějším svítidlem z kolekce je MaxiSpy. K dispozici je v přisazené stropní variantě nebo na lištový systém.

Prozkoumejte všestrannost kolekce svítidel Spy.