Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Delta Light ve světle novinek a inovací

The Lighting Bible 14 se rozšiřuje o sérii zbrusu nových a inovovaných funkčních i estetických svítidel. Objevte neotřelý design, poutavé detaily a nové ambiciózní řešení osvětlení. Vstupte s námi do světa Pure Lighting Pleasure a prozkoumejte hranice designu, výkonu, architektury a inovativních technologií.

Rozptýlené světlo všude kolem

SUPERLOOP je jasným příkladem, že svítidlo může být funkční, dekorativní a současně může přitahovat pozornost. Tuto širokou řadu svítidel nově doplňuje verze SUPERLOOP OVAL, která dokáže rozptylovat světlo po celém obvodu. Tělem svítidla je plynule svařený hliníkový profil ve tvaru kruhu nebo oválu. Světelným zdrojem je speciálně navržený proudově řízený LEDflex pásek umožňující několik způsobů stmívání.

Jemná záře koule jako archetyp

OONO skrývá víc než jen jemnou všeobjímající záři. Kombinuje elegantní vzhled s hřejivým efektem rozptýleného světla a spojuje robustní vzhled kovu s čistotou skla. Jde o výjimečné svítidlo, které sjednocuje exteriér a interiér, vytváří souhru přímých linií s dokonalými kruhovými tvary a slučuje černou a bílou barvu přidáním zlatého nádechu.

Design, který poutá pozornost

OCTAV zaujme na první pohled a je těžké z něj spustit oči. Čím déle se na něj člověk dívá, tím více designových prvků odhaluje. Ať už jde o hranatý design svítidla, který je v naprostém kontrastu s jeho zaoblenou spodní částí, nenápadně umístěný pant uvnitř těla svítidla nebo důmyslně skrytá optika.

Od jednoduchého svítidla k sofistikovanému osvětlení

BOXY je propracovaná řada svítidel pro povrchovou montáž, a to jak krychlových, tak válcových. Nově umožňuje instalaci na magnetickou lištu SHIFTLINE M26 L. Na pohled se zdá, že lišta prochází přímo skrze svítidlo, zatímco ve skutečnosti je tělo svítidla navrženo tak, aby dokonale přiléhalo k magnetické liště a splynulo s ní v jeden celek.