Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Unikátní Soliscape

UNStudio a Delta Light vytvořili flexibilní systém

UNStudio a Delta Light spojili své síly ve snaze zlepšit prostředí v našem rychle se měnícím pracovním světě, kde se lidské zdraví a talent staly nejdůležitější komoditou zaměstnavatelů.

Soliscape je extrémně všestranný a flexibilní systém, speciálně navržený pro vytváření prostředí zaměřených především na člověka jako takového. Systém však není omezen pouze na pracovní prostory, díky svým přizpůsobivým možnostem konfigurace má širokou škálu aplikací a lze jej použít také v hotelech, pohostinství, maloobchodu a ve veřejných prostorech. Tento systém je unikátní v tom, že jej lze nakonfigurovat tak, aby co nejlépe vyhovoval našim každodenním potřebám. Systém Soliscape nabízí řadu flexibilních komponentů pro architekty a designéry, který vám umožní kombinovat osvětlení s akustikou prostoru do přitažlivého řešení, který lze snadno připojit k jakémukoliv systému správy budov.

Se Soliscape vytváříte prostředí založená na senzorech, která reagují, učí se a přizpůsobují se každodenním činnostem lidí, a inteligentní budovy směřují k responzivní architektuře prostřednictvím systému, který umožňuje lidem intuitivní ovládání a personalizaci prostoru.

 

Soliscape nabízí různé možnosti snímání, jako je detekce přítomnosti, hlasové ovládání, snímače teploty, vlhkosti a intenzity světla. Umožňují vám vytvářet prostory zaměřené na člověka. Světlo pro pocit pohody.