Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Nová černá Tiga

reflektuje trend matných povrchů v interiéru

Oblíbená nástěnná svítidla v jednoduchém tvaru krychle jménem Tiga řadíme mezi tzv. “Up and Down Light”. Tedy svítidla, připevněná na zdi, kterou osvětlují současně směrem nahoru i dolu.

Horní i spodní kužel světla je možné upravovat podle potřeby - zužovat či rozšiřovat. Variabilita, čisté linie a měkké světlo dělají ze svítidla Tiga univerzála, vhodného jak do rezidenčních, tak i komerčních interiérů.

Novinka v kolekci Tiga , představená v katalogu The Lighting Bible 11, je oblečená do nového, moderního kabátku v matné černé barvě se zlatými detaily. Tímto outfitem Tiga odráží aktuální trend interiérového designu - matné povrchy. Černá barva navíc svítidlu přidává na eleganci a v kombinaci s matem působí luxusním dojmem. A aby toho nebylo málo, Tiga je v nové verzi ekonomičtější než dříve, toho bylo docíleno snížením úrovně krytí IP. Nová Tiga je tak vhodná pouze k interiérovému použití.