Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Novinky

ve venkovním osvětlení

Součástí nového katalogu svítidel, The Lighting Bible 12, představeného v květnu letošního roku je i kompletní nabídka venkovních svítidel. Delta Light nabízí kompletní ucelenou kolekci svítidel do exteriéru od zápustných svítidel do země i do stropu, přes přisazená světla na stěnu i na strop, až po svítidla sloupková. Novinek pro letošní rok představila Delta Light celou řadu.

Stropní svítidla

Prvními z novinek jsou zápustná stropní svítidla Micro Reo a Mini Diro určená k zabudování do stropních podhledů. Díky průměru, pouhých 5 resp. 7 cm, jsou svítidla nenápadným, přesto funkčním prvkem exteriéru. Novinkami v kolekci přisazených stropních svítidel jsou Montur a Sontur, svítidla s výrazným černým kovovým rámečkem, charakteristickým pro celou rodinu těchto exteriérových i interiérových svítidel. Pro letošní rok jsou poprvé vedle hranaté varianty v nabídce také v kruhovém provedení. Kovový rám je doplněný difuzorem z opálového skla a úsporným LED zdrojem.

Obojživelníkem, vhodným k umístění na strop i zeď je novinka jménem Stig. Malé otočné svítidlo, emitující skrze úzkou štěrbinu pruh světla, schopného vytvořit souvislý pás, vhodný například k osvětlení cesty.

Nástěnná svítidla

Kolekce venkovních nástěnných světel zaznamenala posily v podobě výše zmíněných svítidlech Montur a Sontur či Stig, ale také Want-it. Elegantní kovové přisazené světlo, vyzařující světlo dvěma směru – nahoru a dolu. Tímto způsobem Want-it osvětluje a zároveň atraktivně dekoruje fasádu.

Svítidla zapuštěná do země

Kruhová svítidla jménem Logic obohatily kolekci zápustných svítidel určených do země. Nejlepší je umístit svítidla v pravidelných rozestupech před fasádu nebo zeď, tak aby ji rovnoměrně osvětlily. Nebo je možné svítidla využít k nasvícení vybraných prvků v exteriéru, například stromů, keřů nebo uměleckých předmětů.

Sloupková svítidla

Nejvýraznější novinkou z řady sloupkových svítidel jsou tyčová světla Stievie, určená k zapíchnutí do země. K dispozici jsou ve 2 délkách – 75 a 130 cm, vyzařující světlo v téměř celé délce svítidel. Systém zapíchnutí umožňuje naklopit svítidlo v libovolném úhlu. A ani u sloupkových svítidel nechybí mezi novinkami kruhová varianta svítidla Montur.