Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Výrazné svítidlo

dodalo komerčním prostorám osobitost

V belgickém obchodě šéfcukráře Joose Arijse, kde jsou hlavními hvězdami čokoládové pralinky a makronky, byste asi nehledali jedno z nejvýraznějších svítidel, která Delta Light nabízí. A přesto právě zde, v moderní, jednoduše zařízené čokoládovně našla své místo dvojice monumentálních svítidel Metronom.

Moderní interiér plný jednoduchých tvarů s nimi rázem dostal nový charakter. Tato velká závěsná svítidla na první pohled zachytí zraky každého návštěvníka. Jednoduchý tvar a čisté barevné provedení vyvažuje precizní technické a materiálové zpracování těchto bílých svítidel. Interiéru jednoznačně propůjčují osobitost a charakter.

Volba právě těchto velkých svítidel z celé široké nabídky Delta Light má ještě další dimenzi. Obchod se nachází v Antverpách a design svítidel Metronome navrhl zdejší módní návrhář Tim Van Steenbergen. Projevila se zde národní hrdost majitele čokoládovny, který dal vyniknout práci místního designéra.