Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Stánek zarostlý bambusem

představí na Designbloku exteriérová svítidla Delta Light

Delta Light se představí na pražském Designbloku a Vás srdečně zveme k návštěvě našeho „živého“ stánku. Ve dnech 27. – 31. 10. 2016 nás najdete na Výstavišti v Praze – Holešovicích, v části Superstudio, v expozice s označením P57.

Originální, „živý“ stánek jsme pro Vás vytvořili ve spolupráci s architekty ze studia FAWD (Fousek Architecture Design Workshop) a najdete v něm široký výběr exteriérových svítidel. Venkovnímu prostředí se přizpůsobila i koncepce stánku, která je celá zarostlá živými bambusy.

Při procházce po modřínové terase v naší bambusové zahradě si budete moci prohlédnout různé typy venkovních svítidel z kolekce Delta Light. Mezi nimi i novinku - exteriérová svítidla Butler, navržená Arikem Levym. Dále například venkovní sloupková svítidla Bazil, Montur či Spyker, reflektory Kix, a v neposlední řadě i interiérová kruhová svítidla Super Oh!.

Budeme se na Vás těšit v našem bambusem zarostlém stánku.

Více informací naleznete na stránkách Designbloku