Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Spy

reflektor, který si posvítí na cokoliv

Série Spy nabízí komplexní řadu vysoce flexibilních stropních svítidel s unikátním rotačním systémem, který dovoluje libovolné nasměrování svítidla.

Reflektory z produkce Delta Light si díky své univerzálnosti posvítí kamkoliv a na cokoliv, hravě poradí s akcentovým i pracovním osvětlením.

Základním tvarem malých svítidel Spy je elegantní válec o různé velikosti, dostupný v bílé či černé barvě. Led zdroj svítidla je skrytý hluboko uvnitř tubusu, který brání oslňování. Série zahrnuje přisazená a zápustná stropní svítidla. Zápustná světla ze série Spy jsou dostupná buď v rámečkovém provedení nebo ve velmi moderním bezrámečkovém. Sérii svítidel Spy je možné opatřit výměnnými kryty vnitřní strany tubusu válce v bílé, černé či zlaté barvě. Odraz světla v různých barvách světelné vložky dokáže měnit atmosféru prostoru.

Svítidla série Spy využívají unikátního rotačního systému Ex-centric Rotation System (ERS), speciálně vyvinutým a patentovaným společností Delta Light. Díky tomuto jedinečnému systému mohou být svítidla dynamicky a zároveň plynule pootočena a nesměrována jakýmkoli směrem.

Vedle upravení směru svítidla je specialitou série Spy systém změny pozice svítidla, kdy je ze svítidla přisazeného možné snadno vytvořit polozapuštěné či dokonce zcela zapuštěné bezráměčkové svítidlo, které se stane takřka neviditelným.

Všestranné použití, dynamické nasměrování, moderní design, barevné varianty a různé velikosti dělají ze série Spy vynikající volbu k osvětlení jakéhokoli prostoru.