Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

SQUAT iD23

unikátní secesní byt od studia OOOOX

Na začátku smělého projektu SQUAT iD23, pod záštitou portálu Insidecor, byla myšlenka vytvořit pětici luxusních bytů, každý ve zcela odlišném stylu. Dějištěm se stala Pařížská ulice, jedna z vůbec nejluxusnějších adres v Praze. Přizváno bylo 5 předních českých designérů a studií, kteří se interiérů ujali. Návrh bytu B, nostalgického interiéru v secesním bytě s puncem luxusu, pochází od studia OOOOX designérů Radky a Jakuba Valových.

A protože luxusní byt se neobejde bez kvalitního osvětlení, protkali jej designéři celý svítidly Delta Light a Light Works. Ve velkorysém obývacím pokoji je na první pohled nepřehlédnutelná trojice stropních závěsných svítidel Super Oh!. Černý kruhový tvar svítidel kontrastuje s bílým základem interiéru a zlatými doplňky, do prostoru pak vnáší výrazný geometrický prvek. Rovněž koupelna se nese v duchu nostalgie, hojně zastoupenou černou barvu doplňuje šedá betonová stěrka na stěně a velké zrcadlo v dřevěném rámu ve zlaté barvě. Atmosféru dodávají menší závěsná svítidla Gibbo, která se opakují i v ložnici. Celý interiér bytu je pak doplněn řadou zapuštěných a přisazených stropních bodových svítidel Delta Light. Mezi nimi zapuštěná Twenty-7 a Deep Ringoa přisazená Boxy či Tweeter.

Unikátní byty z projektu SQUAT iD23 navštivte od 24. 11. do 22. 12. 2016. Využít můžete buď komentované prohlídky, během které prozkoumáte všech 5 bytů se sklenkou šampaňského v ruce nebo si rovnou jeden z bytů pronajměte na soukromý večírek a zažijte v něm nezapomenutelný večer s přáteli.

Více informací o Squat iD23

Foto: Dagmar Vyhnálková