Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Delta Light vytváří efektivnější pracovní prostředí pomocí síly světla

Světlo nás více než jen nutí vidět, splňuje důležité biologické a emocionální potřeby.

S novými poznatky můžeme vyvíjet a implementovat řešení osvětlení zaměřená na člověka, která zlepšují vidění, výkon a pohodu.

Ben van Berkel ze studia UNStudio: „Věříme, že lidské zdraví a pohoda tvoří impuls pro novou éru designu a že v tomto hraje ústřední roli začlenění nových a vznikajících technologií do našeho prostředí. Nezajímá mě samotný hardware ani software, ale to, jak jej lze v architektuře a městském designu použít ke zlepšení našeho každodenního života. “

UNStudio a Delta Light si kladou za cíl vytvořit prostředí založené na senzorech, které reagují, učí se a přizpůsobují se každodenním činnostem lidí, přičemž inteligentní budovy směřují k responzívní architektuře prostřednictvím systému, který lidem umožňuje intuitivní ovládání a personalizaci prostoru. Jejich systém Soliscape nabízí různé možnosti snímání, což umožňuje vytváření uživatelsky příjemný prostor. Navíc více než 60% materiálu v akustických panelech pochází z recyklovaných PET lahví.

Také řada Conform využívá technologii Delta Light Natural Light Technology (NLT), nejmodernější LED diody se spektrem, které se velmi podobá spektru slunce. To zahrnuje širší spektrum, které je vhodnější pro lidské oko a přináší živé barvy, a vylepšenou modrozelenou složku, která zvyšuje lidskou aktivitu. LED diody použité v systému Conform tak pomáhají řídit lidský cirkadiánní rytmus.

Jeho elegantní design s několika barevnými kombinacemi, specifické spektrum napodobující slunce a nízký UGR - kolekce Conform je doslova navržena kolem světla. Nejen, že dokonale obklopuje světelný zdroj, ale také jej posiluje v několika aspektech. Je dobré vědět, že proti namáhání očí se doporučuje kombinace přímého a nepřímého světla. Každá LED směřující dolů je doplněna speciálně navrženými reflektory, což má za následek úhel paprsku 67 °, který osvětluje požadovanou oblast, ale nemá přímý dopad, oslnění na vaše oko.