Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Nová kolekce DELTA LIGHT boří hranice designu a technologií

Patnáctá edice The Lighting Bible 15 s názvem MOMENTUM je prezentací nových kolekcí v oblasti architektonického osvětlení, které představují stavební kameny pro jedinečné kreace atmosféry a emocí. Na více než tisíce stránkách předkládá ambiciózní a avantgardní světelná řešení bořící hranice v oblasti designu, výkonu, architektury a technologií. Pojďte je společně s námi prozkoumat.

 Tahy štětcem na černém plátně

Světelné linie osvětlení MIKALINE umožňují malovat světlem, kdy místnost je prázdné plátno a stěna, podlaha nebo strop jsou výchozím bodem. Černé strukturované linie jsou v silném kontrastu s lesklými chromovanými spojovacími komponenty a hravý tvar kabelových konektorů vnáší do lineárních vzorů překvapivý prvek. S MIKALINE můžete vytvářet až 10 metrů dlouhé kompozice z jednoho napájecího bodu pro celkové osvětlení místnosti, použít ji pouze pro nepřímé nasvětlení stěn nebo jen jako čistý lineární vzor. Možnosti jsou nekonečné a přizpůsobitelné individuálním preferencím.

Překvapivý zvenčí, funkční uvnitř

Svítidlo OBIN představuje špičkové řešení osvětlení, které ztělesňuje závazek společnosti Delta Light ke kvalitě a inovacím. Svítidlo je založené na patentovaném systému ERS, díky kterému je otočné o 360° a naklápěcí o 45° a ztělesňuje maximální flexibilitu a nejvyšší uživatelský komfort. Minimalistické svítidlo vyhoví všem požadavkům, ať už jde o jemnou a sofistikovanou atmosféru i funkční a všestranné řešení osvětlení.

 Měkká záře světla

Stolní lampa OONO T je plná protikladů. Přes den plně září jako stolní světlo, večer se naopak ztlumí pro příjemné chvíle. Světelná koule působí teplým a měkkým dojmem, zatímco kovový stojan představuje chladný kontrast. Tato stolní lampa je stylovým doplňkem již zavedené kolekci svítidel OONO, která se pyšní rozmanitým výběrem velikostí a různých designových variant pro interiérové i exteriérové užití.

Zvýrazní a oživí

Vzhledem k tomu, že venkovní svítidla musí odolávat drsným povětrnostním podmínkám a častým změnám počasí, dodržuje společnost Delta Light nejvyšší standarty při výběru materiálů, vhodně zvolených technologií a výrobním procesu. Svítidlo LOGIC 190 je toho nejlepším příkladem. Zapuštěný podlahový reflektor lze otáčet o 360° a naklápět až o 25° a to bez jakéhokoliv poškození vniknutím vody nebo prachu. Svítidlo je ideální pro instalaci kolem fasád nebo jiných architektonických prvků. Snadno osvětluje strukturované vertikální povrchy, čímž zvýrazňuje pocit hloubky struktury, které navíc oživuje.