Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Pohledový beton

a osvětlení

Trend industriálního ladění interiérů kolem sebe již nějakou dobu vnímáme. Pokud však nejsme těmi málo šťastnými, kteří obývají rekonstruované průmyslové lofty, či fabriky s autentickými průmyslovými prvky, i pro nás jsou tu řešení, jak vnést industriální nádech do našeho interiéru.

Použití betonu na obvyklá i nečekaná místa

Jedním z nejsnadnějších způsobů, jak interiéru vdechnout průmyslový styl, je použití industriálních materiálů. Pohledový beton je v tomto případě jasnou volbou. A nemusí být pouze na místech, kde byste jej obvykle hledali, tedy na zdech nebo na podlaze. Současný trend přenáší beton rovněž na nečekaná místa, jako dekorativní předměty, nádobí, kuchyňské linky, reliéfní obklady, vany či dokonce nábytek.

Jaké osvětlení zvolit do industriálního interiéru

Do průmyslově laděného interiéru zvolte buď svítidla s jednoduchým, čistým designem, aby na sebe příliš nepoutala pozornost a nechala tak vyniknout industriálním prvkům nebo naopak reflektorová svítidla, které průmyslový interiér stylově doplní a podtrhnou. Skvělou volbou tak jsou například přisazená stropní svítidla Grid On a Boxy+ ve tvaru krychle. Z oblých tvarů můžete zvolit lištový systém svítidel Supernova Xs Pivot nebo přisazená svítidla Dox.