Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Lidská mysl

přirozeně tíhne ke kruhovým tvarům – potěší ji Super Oh!

Série svítidel Super-Oh! je stále rostoucí skupinou subtilních černých kruhových svítidel v různých provedeních a průměrech, v podobě závěsných, přisazených či zápustných svítidel nebo k uchycení na lištový systém.

Říká se, že zalíbení ke kruhovým tvarům není jen záležitostí osobního vkusu. Namísto toho jde o přirozenou tendenci mozku tíhnout k oblým tvarům. Jestli je tomu skutečně tak, svítidla Super Oh! jsou připravena potěšit naše smysly.

Moderní LED technologie

Super Oh! s LED zdroji jsou dostupná ve třech různých průměrech, 1 700, 1 200 a 700 mm s 8, 6 nebo 3 LED moduly. Ty jsou umístěny šikovně uvnitř tenkého kruhu, tak aby co nejméně oslňovaly. LED provedení svítidel nabízí variantu down light, svítidla, která svítí pouze směrem dolů nebo down and up light, které svítí zároveň nahoru i dolu.

Žárovková verze jako v maskérně hvězd

Vedle LED technologie nabízí Super Oh! také variantu s klasickými žárovkami typu E27, podle průměru kruhu je jich na svítidle 10, 7 nebo 5. Tato verze svým retro vzhledem připomíná typická zrcadla v maskérnách herců a umělců po stranách osvětlená žárovkami.

Super Oh! SBL vytváří atraktivní světelný kruh

Verze svítidla s hliníkovým kruhovým rámečkem a polykarbonátovým stínidlem je nejnovějším modelem ze série Super Oh!. Stínidlo vytváří jednotný a souvislý svítící kruh. I zde je výběr z různých průměrů svítidla, down light či down and up light i z různých druhů upevnění. S pomocí svítidel Super Oh! SBL můžete vytvořit atraktivní světelné shluky, vypadající jako svítící kruhy vznášející se v prostoru. Verze SBL rovněž nabízí zápustnou bezrámečkovou verzi svítidla, jejímž výsledkem je plně zapuštěný světelný kruh symbolizující nekonečno.

Malé kruhy také kruhy

Malá Super Oh! XS kompletují sérii svítidel. Nabízí se v průměru 250 a 390 mm s výškou pouhých 50 mm. Super Oh. XS s polykarbonátovým stínidlem je možné upevnit zavěšením, přisazením na strop nebo na lištový systém. Navíc je možné je naklápět v rozmezí 45° a otáčet 360°.

Více informací naleznete v nové produktové brožuře věnované kolekci Super-Oh!