Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Punk, XY180 a Superloop

na Designbloku

Letošní ročník Designbloku bude jubilejním 20. pokračováním největší místní přehlídky designu a Delta Light nebude u této události chybět ani letos.

V minimalistickém stánku představíme novinky z kolekce svítidel zahrnující extravagantní světelné objekty XY180, rebelskou kolekci Punk či Hedra i osvědčená kruhová svítidla Superloop.

Kolekce svítidel XY180 je výsledkem spolupráce Delta Light a OMA, inspirovaná 3 základními elementy architektury – bodem, linkou a povrchem. Reflektor na konci svítidla je pomyslným bodem, lineárně svítící tělo představuje linku a povrch vzniká uspořádáním více kusů svítidel za sebou. Opakování svítidel v řadě je zároveň nejsilnější myšlenkou, stojící za návrhem svítidel samotných.

Atraktivní a oblíbená kruhová svítidla Superloop představíme v novém, zlatém a bronzovém provedení. Doplňovat je bude uskupení svítidel z rodiny Spy, Punk i Hedra. Společně vytvoří poutavou závěsnou kompozici, ve které se snoubí různé tvary, barvy a velikosti svítidel.

Přijměte naše pozvání a navštivte stánek Delta Light v Superstudiu, v pravém křídle Průmyslového paláce v Holešovicích, ve dnech 25. – 29.10., vždy od 10 do 21 hodin.

Budeme se těšit na vaši návštěvu.

Více informací o Designbloku najdete na oficiálních stránkách pořadatele.