Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Pozvánka na

Designblok 2019

Lehká, vzdušná a přesto prostorově výrazná svítidla Soiree rozehrají hru světla a stínu na letošním Designbloku. Unikátní charakter světel zajistí, že se z různých směrů jeví zcela odlišně. Interakce kruhových a pravoúhlých forem se světlem spustí na našem stánku dynamické napětí. Přijměte tímto pozvání na veletrh Designblok, největší přehlídku designu ve střední Evropě a objevte měnící se charakter svítidel Soiree.

Od teď také dekorativní

Delta Light je dlouhodobě známá především pro svá technicky pojatá architektonická svítidla. Nyní poprvé uvádí také kolekci dekorativních světel, která představí právě na Designbloku. Jádrem portfolia stále zůstávají technologicky vyspělá architektonická svítidla, nově je doplňují také dekorativnější světla v expresivních tvarech ze série Soiree. Tu tvoří závěsná svítidla s kovovým, avšak stále vzdušně působícím tělem.

Kulatá či hranatá, zlatá nebo černá, malá i velká

V nabídce jsou svítidla Soiree ve zlatém nebo černém matném provedení, s opálovým zdrojem nebo s žárovkou s přiznanými vlákny, a hned v několika velikostech, od malých s šířkou kolem 40 cm až po téměř metrové průměry. Série obsahuje kulatá a obdélníková svítidla, která jsou shodně tvořená kovovými lamelami centrálně obtočenými kolem světelného zdroje. Ty kolem něho vytvářejí transparentní závoj a lámou světlo, které vrhá charakteristické stíny. V prostoru fungují svítidla Soiree jako velkolepé solitéry stejně dobře jako kompozice více světel různých tvarů, velikostí i barev.

Delta Light na Designbloku

Právě estetickou lehkost, dokonalé technické zpracování, a především hru světla a stínu svítidel Soiree představíme na letošním Designbloku ve dnech 17. - 21. října 2019. Najdete nás již tradičně v pravém křídle Průmyslového paláce v Superstudiu.