Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Entero. 1 svítidlo, nekonečno možností

Společnost Delta Light odhalila zcela novou řadu svítidel – Entero. Hlavní myšlenkou bylo vytvořit takové svítidlo, které by se dalo použít napříč všemi možnými projekty, v interiéru i exteriéru, snadno kombinovatelné i s dalšími svítidly ze série Delta Light. Zkrátka jediné svítidlo pro všechny účely.

Pro výkon i atmosféru

Řada svítidel Entero spojuje výkon a eleganci, pohodlí a přesnost. Jedná se o jedinou řadu svítidel, která nabízí nejen osvětlení s výkonem, ale je ideální také pro vytvoření příjemné atmosféry. Díky nepřeberným možnostem instalace představuje Entero snadno použitelné osvětlení pro všechny projektanty, interiérové designery i architekty.

Srdcem svítidla je pokročilý LED zdroj

K dosažení nekompromisní kvality zpracování svítidel Entero byla využita jen ta nejlepší technologie. V celé řadě svítidel jsou použity pokročilé LED čipy Bridgelux spojující vysoký výkon, maximální účinnost a vysoce kvalitní osvětlení. Svítidla Entero jsou k dispozici ve verzích Tunable White a Soft Dim.

Promyšlená konektivita

Všechna svítidla Entero jsou standardně dodávána bez napájecího zdroje, což nabízí řadu možností ve způsobu ovládání světla. Ať už jde o použití v jednoduchém nastavení zapnutí a vypnutí, pro stmívatelné osvětlení nebo pro řízení všeho ze systému správy budov, k dispozici jsou řešení pro malé i větší instalace. Lze tak vytvářet propojená a vzájemně se ovlivňující schémata osvětlení.


Více o produktové řadě Entero naleznete na: https://new.deltalight.com/entero/product/