Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Trendy

v osvětlení

Světla tak malá, že je okem téměř nepostřehnete, ale zároveň dost silná na to, aby dokonale osvítila celý prostor. Že jde o svítidla mimořádně funkční dokazuje i fakt, že vybraná svítidla z této kolekce dokáží generovat výkon až 800 lumenů.

Řeč je o miniaturních zapuštěných LED svítidlech. Velkého prostoru se zde dostává světlu samotnému, namísto svítidla jakožto objektu. Ideou trendu miniaturních LED svítidel je představa světelné scénografie, kterou pomocí různého příslušenství ke svítidlům můžete rozehrát v jakémkoliv prostoru, aniž byste byli rušeni samotným zdrojem světla. Výborně se hodí k celkovému osvětlení prostoru i jako akcentní světla k nasvícení bodu, který chcete zvýraznit. Z kolekce Delta Light se trendem miniaturizace řídí svítidla Mini Reo, Mini Diro, Mini Deep Ringo či Micro Deep Ringo. Jedná se vždy o zápustná stropní svítidla v několik barevných provedeních. Nejčastěji v bílé, hliníkově šedé, černé nebo zlaté barvě. Vybírat můžete zároveň ze svítidel s rámečky nebo zcela bezrámečkové verze.

Kolekce miniaturních LED svítidel doplňuje stávající koncept s názvem Soft Ceiling. Filozofií tohoto konceptu je maximálně zvýšit komfort očí uživatele a zároveň minimalizovat jeho oslnění. Tomu je přizpůsobena konstrukce svítidel, ať už jde o umístění zdroje světla, čočky či reflektoru.