Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Charakteristická kruhová

svítidla Superloop

Rozšiřující se série kruhových svítidel Superloop reaguje na vysokou poptávku svítidel s organickými oblými tvary. Tato subtilní svítidla nabízí široké světelné možnosti – od dekorativních, přes vysoce atraktivní až po opravdu funkční a účinné světelné řešení.

Kruhy jsou dostupné ve 4 barvách, vedle klasické bílé a černé nyní také v kovových odstínech zlata a bronzu. Nabízí také několik průměrů, od nejmenšího s průměrem 700 mm až po největší o průměru 1700 mm.

Atraktivní a dekorativní Superloop

Kruhy svítící difuzně po celém svém obvodu nabízí možnost zavěšení horizontálně, vertikálně nebo také atraktivně, pod libovolným úhlem. Zavěšení lze volit na tenká, téměř neviditelná lanka, nebo v případě vertikálně zavěšeného kruhu na pevné kovové tyči. Tento typ kruhů vyzařuje příjemné rozptýlené světlo, není však vhodný k celkovému osvětlení prostoru, ale spíše jako světelný objekt. Kompozice více kruhů s různými průměry jakoby svévolně levitujícími v prostoru vytváří pohledy poutající prvek.

Funkční a účinný Superloop

Pro efektivní nasvícení prostoru nebo vybraného akcentu nabízí kolekce Superloop variantu kruhu osazeného reflektory. Světelné moduly lze snadno umístit na libovolné místo na kruhu pomocí magnetického systému v libovolném počtu. Jednoduchým přisazením k sobě se obě části mechanicky i elektronicky propojí.