Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Delta Light

na Designbloku 2017

Jako již tradičně se i letos účastníme největší přehlídky designu v tuzemsku s názvem Designblok. Během uplynulých 8 ročníků zde Delta Light představila novinky z kolekce belgického výrobce svítidel a ani letošní ročník nebude výjimkou.

V květnu letošního roku vyšel nový, již téměř ikonický katalog svítidel The Lighting Bible 12 plný atraktivních tvarů a technologií svítidel. To nejlepší z široké řady nových produktů představíme na letošním Designbloku.

Hlavní roli budou hrát signifikantní kruhová svítidla Superloop v několika variantách. Jako světelný kruh svítící difuzně po celém obvodu v horizontální i vertikální poloze i ve formě subtilního kruhu s reflektory „přicvaknutými“ pomocí inovativního magnetického systému. Svítidla Superloop jsou mezi architekty již od svého představení vyhledávaným světelným objektem, vhodným do komerčních i rezidenčních realizací. Nabízí výběr ze 4 průměrů kruhů, od 70 po 170 cm, bílé a černé provedení a zejména možnost vytvářet v prostoru atraktivní kompozice.

Svítidlo Superloop s reflektory Spy bude vytvářet středobod expozice Delta Light, pohledy poutající spojení moderního svítidla s tradičním českým křišťálem, které dokazuje, že striktně minimalistická svítidla snesou propojení i s velmi klasickým stylem.

Koncept stánku Delta Light pojali architekti Jan Fousek a Viktor Johanis ze studia FADW jako převážně uzavřený objekt, pracující jen s několika různě velkými průhledy, poskytujícími pohled do vnitra stánku a probouzejícími v kolemjdoucích zvědavost. Nízkým počtem otvorů vpustili architekti dovnitř stánku jen málo okolního světla, aby co nejvíce vynikla svítidla a jejich efekt.

Přijďte si prohlédnout expozici Delta Light na Designblok od 26. do 30.10. Najdete nás v Superstudiu, v pravém křídle Průmyslového paláce na Výstavišti v pražských Holešovicích.