Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Výroční edice

světlařské bible

V letošním roce oslavuje Delta Light 30 let působení na trhu. 30 let cesty k perfektním produktům a službám. 30 let firmy, která začínala jako rodinný, lokální výrobce a postupně vyrostla v celosvětový podnik. Na více než 1100 stranách výročního katalogu svítidel The Lighting Bible prezentuje nové designy svítidel, technické inovace i realizované projekty z celého světa.

Nové materiály a technologie, současně také trendy a očekávání v architektuře a designu jsou hybnou silou, která posouvá hranice tvorby a vede k inovativním řešením.

Novou, výroční edici svítidel uvedla Delta Light během milánského týdne designu Salone del Mobile a Euroluce. Mezi nejvýraznější kousky patří štíhlé cylindrické linie z kolekce Lass-Oh!, svítidla se vzhledem listu papíru Breess, jehlová svítidla Needle nebo zaoblené magnetické lišty Magnetic Curves. Kompletní kolekci svítidel Delta Light najdete v novém katalogu. Ke stažení je zde.

LASS-OH!

Lass-Oh! se vznáší prostorem jako štíhlá zaoblená kontura. Tato kolekce nabízí elegantní, flexibilní a extrémně štíhlé varianty závěsných svítidel. Lineární, čtvercové nebo obdélníkové tvary doplňují miniaturní LED klastry pečlivě skryté v černém nebo metalickém zlatém profilu kruhového průřezu. Technické stránce zpracování těchto svítidel byla věnována zvláštní pozornost – ukryté LED moduly minimalizují oslnění a zároveň maximalizují komfort pro oči. Extrémně tenká lanka se v prostoru téměř ztrácejí a Lass-Oh! takřka levituje v prostoru, do něhož vnáší dávku individuality.

BREESS

Stylizované, dekorativní nástěnné svítidlo Breess, emitující nepřímé světlo, je dílem Luca Ramaela, jehož inspiroval poetický pohyb listu papíru ve větru. Tenký, ohnutý list svým rozměrem věrně kopíruje papír formátu A4. Stejně jako papír, je i svítidlo v matné bílé barvě. Skryté uchycení na stěnu vytváří optický i fyzický odstup od zdi a svítidlo tak lehce pluje prostorem. V nabídce je ve 2 variantách – „ portrait“ a „landscape“ odkazující na orientaci svítidla.

FRAGMA

Nová, kruhová varianta reflektorů na lištovém systému nese jméno Fragma. Vyvinutá byla pro specifické vyšší nároky na osvětlení komerčních prostor. Díky unikátní technologii LED Caset plní Fragma požadavky na vizuální komfort i optimální svítivost. Charakteristikou svítidla je výrazné černé tělo, s plně integrovanou technologií a flexibilním uchycením, umožňující rotaci v rozmezí 355/90°. V nabídce je krom 3 různých výkonů svítidla také individuální řešení pro potřeby specifických prostor. Základem technologie LED Caset je individuální optika pro každý LED modul, díky čemuž je docíleno rovnoměrného a čistého paprsku světla, současně s vyšší výkoností. Fragma nabízí ostře ohraničené, bodové, široké i různě tvarované paprsky světla.

NEEDLE

Štíhlý tvar kolekce Needle reflektuje eleganci a sofistikovanost těchto svítidel. Úzké trubice jakoby vycházejí přímo ze stropu a snadno si posvítí na cokoliv, co je poblíž. Použití jednotlivých svítidel nabízí čisté a jednoduché řešení, zatímco uskupení více kousků vytváří hravé kombinace. Varianty Needle jsou jednotlivé nebo zdvojené trubice, k přisazení ke stropu nebo v zápustné variantě, pevné nebo náklopné. Povrchová úprava nabízí vlámskou zlatou barvu nebo černý bronz.

SHIFTLINE MATRIX

Na neutuchající zájem o maximální flexibilitu osvětlení odpověděla Delta Light systémem Shiftline M26 L Matrix. Tento magnetický spoj umožňuje vytvářet síť linií, složitých celků nebo struktur v jakémkoliv prostoru. Vzájemně spojuje dohromady více světelných profilů a vytváří pomocí nich libovolné sítě. Spoj nejenže profily elektronicky propojuje, zároveň slouží jako dekorativní prvek struktury. Jeho kruhový tvar vytváří designový protipól k přímým liniím profilů. Zvýraznit tento prvek je navíc možné použitím zlatého spojovacího prvku. Světelnou stránku systému Matrix zajišťuje široký výběr magnetických modulů – od přímého bodového osvětlení až po to lineární rozptýlené. To vše dohromady poskytuje nekonečné možnosti při řešení osvětlení.

MAGNETIC CURVES

Veškeré magnetické profily z kolekce Shiftline a Splitline povýšily na novou úroveň, a to obohacením o oblé záhyby profilů ve variantách 90 a 135°. Ty jsou plně kompatibilní se stávající kolekcí těchto světelných profilů. Pomocí nich vytvoříte přisazené nebo zápustné linky, doplněné rozličnými světelnými moduly, podle potřeb daného prostoru. Vše v magnetickém provedení a nyní nově také s oblými liniemi, které jsou trendem současnosti v architektuře i designu.