Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Kompatibilita svítidel

s různými stropními konstrukcemi

Výběr vhodných svítidel nebývá snadný. Zejména u stropních zápustných svítidel jsme často omezeni typem konstrukce a materiálovým provedením našeho stropu.

Ne všechna svítidla jsou totiž vhodná k instalaci do všech druhů stropních konstrukcí. Aby vám Delta Light ulehčila hledání ideálních svítidel, nabízí velmi široký sortiment, ve kterém najdete svítidla vhodná do různých typů stropních konstrukcí:

Závěsný kazetový podhled

Sádrokartonový podhled

Samonosná výztužná síť Stucanet

Dřevěný strop

Betonový strop

Betonový strop s omítkou

Strop z nosníků a vložek (železobetonové či keramické panely)

Panelový dutinový strop

Panelový dutinový strop s omítkou

Zároveň vám u nás v Delta Light velmi rádi poradíme, která svítidla jsou vhodná k instalaci do konkrétní stropní konstrukce, a nabídneme mnoho různých alternativ.

Navíc na webových stránkách výrobce Delta Light můžete využít nové funkce při vyhledávání svítidel. Ta jsou nově filtrována podle typu stropní konstrukce. Velmi snadno a rychle tak zjistíte, která svítidla jsou pro vaši konstrukci vhodná. (Tato funkce je k dispozici pouze v anglickém jazyce).

www.deltalight.com/en/news-events/news/detail/compatible-ceiling-types