Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Profil Shiftine M26 + SBL získalo ocenění Red Dot Award 2023 za revoluční světelný design

Prestižní ocenění Red Dot Design Award 2023 putuje letos také do Delta Light za světelný profil Shiftline M26 H + SBL v kategorii Best of the Best.

Ocenění je jasným důkazem toho, že design a inovace má moc proměnit způsob, jakým vnímáme architektonické osvětlení. Stejně jako vnímání značky Delta Light jako předního hráče na poli svítidel, který stále překvapuje a otevírá nové možnosti ve světě architektonického osvětlení.

Inovativní spojení magnetického profilu Shiftline M26 H a klasického profilu Tagline do jednoho produktu je dokonalým příkladem maximální flexibility použití akcentových svítidel v kombinaci s difuzním světelnou linkou. Možnosti využití magnetického profilu Shiftline M26 H jsou prakticky neomezené a je vhodný všude tam, kde je zapotřebí flexibilní a účinné osvětlení spojující estetiku s funkcionalitou.