Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Ve stínu se rodí světlo

Rozšiřování možností ve venkovním osvětlení, vyhovět trhu a jeho potřebám, a zároveň uchovat charakteristický prémiový nádech. Úkol designérů z Delta Light, který jim vyšel na jedničku.

Rok 2024 přivítal na světlo staronové kolekce venkovních svítidel rozšířené o nové produkty a technologické inovace. Pojďte s námi prozkoumat novinky a inspirovat se.

LOGIC LINEAR ON

Zavedená kolekce svítidel Logic Linear přichází s novinkou Logic Linear On, díky které rozšiřuje možnosti pokrytí všech potřeb a aspektů v rámci venkovních projektů. Lineární řešení svítidla, které je nyní k dispozici ve verzi pro povrchovou montáž „On“, nabízí rozmanité možnosti a krajinářským architektům usnadňuje začlenění konzistentního osvětlení do jejich architektonického projektu.

NEBBIA

Nová kolekce nástěnných svítidel Nebbia vznikla na základě spolupráce se studiem Park Associati sídlícím v Miláně a je ztělesněním snahy o vytvoření svítidla spojující funkčnost s estetickým dojmem. Novinka v rodině svítidel Delta Light zaujme na první pohled svým zaobleným geometrickým designem, na dotek příjemným skleněným krytem a promyšlenou paletou barev, která dodá jakémukoliv prostředí vizuálně podmanivý prvek.Kruhový design je záměrný a zdůrazňuje snadnou demontáž, díky čemuž je svítidlo Nebbia nejen vizuálně přitažlivé, ale také funkčně efektivní.

SPY 39

V rámci rozšiřování stávajících řad se neopomenulo ani na kolekci Spy, která se rozrostla o nové pět nových kovových kartáčovaných povrchů a o svítidlo Spy 39 Framer. Svítidlo nevybočuje z charakteristického designu Delta Light a prémiového nádechu. Spy 39 představuje kompaktní, všestranné svítidlo, které je dokonalým řešením pro akcentní osvětlení v různorodých prostorech. Novinkou je také nová inovativní optika umožňující tvarovat paprsek do různých tvarů, jako jsou čtverce, kruhy nebo trojúhelníky, aby osvětlily přesně požadované oblasti.

Delta Light v roce 2024 aktualizovala nabídku osvětlení a do indoor kolekcí přidala varianty svítidel pro outdoor. Díky tomu si může každý přenést estetiku interiéru do venkovního prostředí a zajistit jednotný a ucelený styl.