Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Nový katalog

The Lighting Bible 12

Delta Light představuje nový katalog svítidel The Lighting Bible 12, čítající 1056 stran nových kolekcí, technologií, tvarů, světelných efektů a inspirativních projektů.

Novinky z katalogu byly poprvé představeny během milánského veletrhu Euroluce, kde Delta Light proměnila historickou budovu Palazzo Crivelli a přilehlou zahradu v monumentální světelnou instalaci. Kolekce svítidel Delta Light se rozšířila o nápadité kousky i minimalistické designy. Na jejich návrzích se podíleli architekti a designéři ze studia OMA, Dean Skira či Arik Levy.

Světelné kruhy

Mezi tvarově unikátní svítidla z nové kolekce patří jednoznačně světelné kruhy SuperLoop, které lze unikátně rozmístit v prostoru a vytvářet velkolepé světelné instalace.

Kulatá venkovní svítidla

Série svítidel Montur s výraznou černou kovovou kostrou se rozšířila o kruhové designy čítající sloupková svítidla, exteriérová nástěnná světla nebo stropní přisazená svítidla.

Minimalistická zápustná svítidla

Nová kolekce obsahuje i řadu nenápadných zato velmi účinných a sofistikovaných zápustných či přisazených stropních svítidel.

Exteriérová svítidla k zapíchnutí do země

Umístit venkovní tyčové svítidlo Steevie je dokonale snadné. Pouze se zapíchne do země a nakloní se do požadované polohy. Vydává rovnoměrné difuzní světlo, které vychází z jedné strany tyče. Hodí se ke zvýraznění předmětů v zahradě, jako jsou sochy nebo stromy. V uskupení více svítidel, nakloněných různými směry, vytváří zajímavé světelné kompozice.

Katalog svítidel The Lighting Bible 12 je volně ke stažení.