Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Mlha, hromy a blesky

Taková bude Delta Light na letošním Designbloku

Dvaadvacátý ročník Designbloku už brzy přivítá první návštěvníky. Největší nejen tuzemská, ale i evropská přehlídka designu představuje to nejlepší, co se na poli designu v uplynulém roce událo. Proto mezi vystavujícími nemůže chybět Delta Light se svítidly Lass-Oh!.

Designblok v novém

Oslava kreativity a inovací, přehlídka tvorby špičkových designérů a pokrokových firem. To je Designblok. Letošní ročník, jehož tématem je vášeň, přináší spousty novinek. Po pěti letech se přehlídka přesouvá z holešovického Výstaviště na Smíchov. V termínu 7. až 11. října 2020ji nově bude hostit Gabriel Loci, bývalý klášter svatého Gabriela v Holečkově ulici. Historické prostory v kontrastu se současným designem slibují atraktivní podívanou.

 

Přehlídka toho nejlepšího

Na 10 tisících metrech čtverečních výstavní plochy se představí 250 designérů, kteří předvedou své fascinující a nadčasové produkty.  Ani letos nebude chybět instalace Delta Light. Výrobce představí svítidla Lass-Oh!, jejichž neotřelý vzhled nenechá nikoho na pochybách, že Delta Light jde cestou inovací a špičkového designu.

 

Lass-Oh!

Extrémně flexibilní, extrémně štíhlá. Svítidla Lass-Oh! tlačí hranici možného do extrému. Svým vzhledem připomínají konturu, rozmarnou linku, kterou designér načrtl do prostoru. Elegantní, flexibilní, výraznou i diskrétní. Hravé a výrazné svítidlo tvořené zlatým nebo černočerným kruhovým profilem osázeným miniaturními LED klastry.

V sérii najdeme lineární, čtvercová i obdélníková svítidla, která je možné vzájemně propojit a dosáhnout překvapivého efektu. Vytvořit spletence, uzly svítidel, které se na takřka neviditelných lankách vznáší pod stropem. Levitují prostorem jako překvapivé tahy světla.

Technické provedení Lass-Oh! nezůstává pozadu za krásou designu, protože i tahle stránka kolekce byla promyšlena do posledního detailu. Použité LED moduly jsou navrženy tak, aby minimalizovaly oslnění. Zároveň poskytují maximální komfort pro oči. Lass-Oh! jsou zkrátka dokonalou ukázkou toho, jak může jít výrazný design ruku v ruce s dokonalou funkčností.

 

Když zasvítí z mlhy, hromů a blesků

Chtěli byste odvážnou a nápaditou sérii svítidel vidět na vlastní oči? Přijďte se přesvědčit ke stánku Delta Light, jak to vypadá, když krása potkává funkci. Přijďte si prohlédnout instalaci, ve které se z mlhy, hromů a blesků vynoří nová série svítidel Lass-Oh! Už brzy ve smíchovském Gabriel Loci.