Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Novinky z veletrhu

Light+Building 2018

Během březnového veletrhu svítidel a osvětlení Light+Building představila Delta Light řadu novinek. Frankfurtské výstaviště rozsvítila záplavou nových barev, povrchů i tvarů. Rozšířila stávající řady svítidel, uvedla také zcela nové.

Jiskrnou novinkou jsou originální odstíny vlámská zlatá a vlámský bronz, perfektně pasující k minimalistickému pojetí svítidel Delta Light. Dokáží pozvednout interiér, současně jej ponechat minimalistickým, přesto eklektickým. Teplé kovové odstíny ovládají scénu interiérového designu již několik let. V nabídce Delta Light tak nyní najdete také zlatou champagne a černý bronz, barvy, jež připomínají lesk 50. let, propůjčující kovu dotek tepla. Speciální černě lakovaný hliník s přebroušenými hranami zvaný Black Pure s industriálním nádechem je schopný pozvednout interiér z konvenčního na excentrický.

PUNK MŮŽE ZPŮSOBIT OSOBITOST

Ikonická subkultura punku, hýbající světem v 70. letech minulého století, ovlivnila nejen hudbu, ale také módu či umění. A zdrojem inspirace je dodnes. Punkové detaily tak pronikají do světa současné architektury, kde vyjadřují individualismus a kreativitu. Ostny, které mohou na první pohled vypadat nepřístupně, jsou ve spojení se světlem o poznání vytříbenější a rafinovanější. Punkový styl vnáší nový prvek do sortimentu svítidel Delta Light, kolekci PUNK nabízí jako přisazená stropní, závěsná svítidla i jako součást světelných objektů XY180. Punkový look podtrhuje i nová barevná paleta těchto svítidel. K dispozici jsou v černé, zlaté champagne a speciálním povrchu hliníku lakovaného na černo s přebroušenými hranami Black Pure.

DOT.COM

Rodina zápustných svítidel DOT.COM je reedicí velmi úspěšných původně přisazených svítidel. Tato minimalistická svítidla podávají optimální světelný výkon s maximálním komfortem pro vaše oči. LED diody jsou zapuštěné v subtilním hliníkovém těle, díky kterému vnímáte namísto svítidla světlo samotné. V nabídce je DOT.COM fixní i směrově nastavitelný, ve verzi s rámečkem i bez něho. Jednoduchý vzhled ze svítidla dělá nadčasový objekt a vysoce funkční architektonický prvek zároveň. Navíc je světlo DOT.COM dostupné také jako modul do magnetických profilů i jako profil samotný, fungující perfektně jako wallwash.

BOD-LINIE-POVRCH SVÍTIDEL XY180

Svítidla XY180 navrhl jeden z nejvěhlasnějších architektonických ateliérů OMA. Tvar svítidel je inspirovaný 3 klíčovými elementy architektury – bodem, linií a povrchem. Svítidla byla specificky navržena pro potřeby komerčních objektů, kancelářských prostor či jiných veřejných míst. Souvislý povrch, který vzniká použitím více kusů stejných svítidel za sebou je nejsilnější myšlenkou stojící za návrhem svítidel samotných. Uskupení mírně pootočených svítidel rozehrává geometrickou světelnou hru.

VIZIR A HEDRA ZACHYTÍ KAŽDÝ ASPEKT SVĚTLA

Zcela nové série svítidel VIZIR a HEDRA přinášejí do sortimentu Delta Light rafinovanost v podobě nových povrchů a barev. Oba typy svítidel přicházejí vedle klasické bílé a černé barvy také ve zlaté champagne a černém bronzu, na kterých je patrné jemné zrcadlení. VIZIR nabízí hladký povrch svítidla, zatímco HEDRA je typická fazetovými hranami, v jejichž ploškách se odráží ambientní světlo z interiéru. Vybírat je možné ze stropních přisazených, závěsných i nástěnných svítidel. Standardní LED světelné řešení lze u závěsné verze svítidel nahradit klasickou žárovkou, dodávající světlům retro efekt.

ULTRA ŠTÍHLÉ SUPERNOVY

Jedna z nejuniverzálnějších a nejoblíbenějších sérií svítidel ze sortimentu Delta Light výrazně zeštíhlela. Rodina svítidel SUPERNOVA nyní nabízí variantu FLAT s tloušťkou pouhých 66 mm. Svítidla lze standardně umístit jako přisazená nebo závěsná, svítící směrem dolu nebo současně nahoru i dolu. Poptávku po hranatých centrálních svítidlech společnost Delta Light nasytila svítidly WINDOW ve tvaru čtverce nebo obdélníku v různých velikostech.

ZDŮRAZNĚTE SVŮJ SUPERLOOP

Kolekce kruhových a čtvercových svítidel SUPERLOOP s magnetickým systémem, představná v loňském roce, získala nyní ještě více na zajímavosti. Nově jsou v nabídce v originálních vlámských barvách Flemish Gold a Flemish Bronze. Stejné barvy nabízejí také světelné moduly HEDRA a VIZIR, kompatibilní s magnetickými profily. Vzniknou tak atraktivní kombinace, jako černý kruhový Superloop se zlatými reflektory Vizir s fazetovými hranami. Doplnění profilu Superloop o moduly s opálovým nebo čirým sklem pak vytvoří ultra moderní ztvárnění tradičního lustru. A pro ty, co chtějí Superloop vyzdvihnout do nečekaných výšin mohou jej od teď osadit také světelnými moduly XY180.

PROFIL SVÍTÍCÍ 4 SMĚRY

Jedinečný světelný profil ONE-AND-ONLY díky svému průřezu ve tvarů kříže emituje světlo všemi 4 směry. Funguje jako závěsné svítidlo a v nabídce je v maximální délce 5 m a ve 3 barvách, vedle černé a bílé i zlaté champagne.

NEJTENČÍ SVĚTELNÝ PROFIL

Nový profil TAGLINE vytváří ultra tenkou světelnou linku, která přirozeně souzní s liniemi prostoru. Jednoduchost a maximální štíhlost linky dokáže umělecky podtrhnout design interiéru nebo naopak zvýraznit klíčové architektonické prvky. Linie světla mohou být vedeny po obchodu celého prostoru a získat z tak z něho to nejlepší. Profily TAGLINE můžete mít zapuštěné, i bezrámečkovým způsobem, přisazené nebo zavěšené. Pro akcentní zvýraznění vybraných prvků lze do profilů vložit světelné moduly Microspy.

VENKOVNÍ OSVĚTLENÍ ELBO

Ani venkovní osvětlení nezůstalo bez povšimnutí. Nová kolekce svítidel ELBO navodí venku tu správnou atmosféru. Světlo, které emituje dokáže být minimalistické, útulné i funkční zároveň. Rozdílné atmosféry vytváří pomocí různých optik, opálové sklo pak zajišťuje příjemné rozptýlené světlo.