Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Čistá geometrie

má jméno Supernova

Svítidla Supernova se v krátkém čase stala vyhledávanou klasikou v nabídce Delta Light. Díky jejich oblibě se skupina Supernova neustále rozrůstá o nové modely. Tělo je vyrobeno z jednoho kusu hliníku. Stínidlo tvoří opálový polykarbonát, zajišťující rozptýlené světlo.

Zdroj světla poskytují nejmodernější úsporné LED technologie, které Delta Light sama vyvíjí. Čistě geometrická svítidla Supernova vynikají svým nadčasovým zpracováním a prostor osvětlují příjemným difuzním světlem.

Kulaté, čtyřhranné, lineární

Bohatý výběr tvarů svítidel Supernova nabízí kulatá, čtyřhranná i lineární svítidla v různých velikostech. Nejmenší Supernova má průměr 260 mm, největší naopak 1275 mm. Kombinací svítidel v různých velikostech vytvoříte v interiéru atraktivní kompozici.

Bezrámečkové, zápustné, polozápustné, přisazené, závěsné, na lištu i stojací

Možnosti instalace svítidel Supernova jsou velmi pestré. Největší výběr nabízí kulaté provedení svítidel. Ty umožňují hned několik možností instalace. Bezrámečková, kdy svítidlo vytvoří se stropem jednu linii bez jakéhokoliv přerušení v podobě rámečku. Zápustná, kdy je spodní hrana svítidla v jedné rovině se stropem. Polozápustná, kdy je svítidlo téměř celé zapuštěné a spodní hranou jen minimálně přesahuje linii stropu. Dále také nabízí jednoduché přisazení ke stropu a zavěšení. (Čtyřhranná a lineární svítidla nabízí pouze přisazení a zavěšení.) Malá kulatá Supernova Pivot XS dovolují aplikaci i na stropní lištu nebo ve formě stojací lampy.

Supernova nakřivo

Nejatraktivnějším způsobem instalace svítidel Supernova je jejich naklopení, které na sebe přirozeně upoutává pozornost. Dosáhnout je ho možné při zápustné aplikaci svítidla, kdy se Supernova ve stavebním otvoru mírně naklopí. Různě nakloněná svítidla prostoru dodávají velkou dynamiku. Naklopit je možné i malá svítidla Supernova Pivot XS, přisazené ke stropu i na lištovém systému. Tato svítidla jsou k tomu přímo určená, využívají ohebného ramena umožňující naklopení do 45°a otáčení o 360°.

Varianta Down a Up Light

Závěsná aplikace svítidel Supernova nabízí provedení Down a Up Light. Tedy svítidla, která mají polykarbonátové stínidlo na spodní i horní straně a svítí tak zároveň pod sebe i nad sebe. Vytváří tak velmi komplexní měkké světlo, ideální k celkovému osvětlení prostoru.

Supernova v barvě

Na přání jsou svítidla Supernova  nabízena v libovolném odstínu RAL, aby splnila nejvyšší nároky interiérového designu.

Úspornou novinkou pro skupinu Supernova je integrovaný pohybový senzor, šetřící energii v momentě, kdy v místnosti není nikdo přítomen. Modul je šikovně ukrytý uvnitř svítidla, aby zbytečně nenarušoval prostor na zdech či stropě. Naprogramován může být podle specifických potřeb klienta a prostoru.

Více informací naleznete v nové produktové brožuře věnované kolekci Supernova.