Používáme cookies

Záznamy cookies nám pomáhají zlepšovat naše stránky. Využíváme je také k analytice a cílené reklamě. Podrobnější informace najdete na straně zásady ochrany osobních údajů.

sortiment výrobků
na stránkách výrobce
sortiment výrobků
na stránkách výrobce
 title-image-article

Light + Building 2016

představení novinek Delta Light

Koncem března proběhl ve Frankfurtu tradiční veletrh Lighting + Building věnovaný novinkám nejen v oblasti osvětlení. Akce nabídla více než 2 500 vystavovatelů z celého světa a přilákala bezmála 210 000 návštěvníků.

Společnost Delta Light zde prezentovala jak kolekci zcela nových svítidel, tak i modely představené již v roce 2015, rovněž však ohromovala návštěvníky strhující kulisou designového stánku. 8 metrů vysoká fasáda, tvořená tkanou strukturou mědi a černého kovu, vytvářela fascinující a nezapomenutelnou scenérii. Navzájem propletené pláty do podoby tkaniny tvořily neobyčejný plastický efekt. Po vstupu do stánku vítalo návštěvníky velkorysé atrium, 15 metrů dlouhé a 8 metrů vysoké, doplněné na míru vytvořeným uskupením svítidel Super Oh! XS ve tvaru hroznu. Postupným procházením stánku, rozkládajícího se na 400 m2 plochy, návštěvníci postupně objevovali kompletní kolekci nových svítidel Delta Light. Kromě modelů představených v roce 2015 zde bylo poprvé uvedeno i pár žhavých novinek.

Poprvé zde byla představena kolekce venkovních svítidel Butler, nástěnná svítidla Wince a Want-It, originální stropní závěsná svítidla Super-Oh! XS, zapuštěná stropní svítidla Gyn či Splitbox a mnohé další. Na všechny novinky se můžete těšit v nabídce Delta Light.

Katalog novinek si můžete prohlédnout zde.